×
Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület
Szatmár megye

Kiss Ferenc Attila

KIss AttilaAgrármérnöki végzettséggel rendelkezem, és 14 éve méhészkedem, amit apai nagyapám emlékére kezdtem el. Feleségemmel és gyerekeimmel együtt egy kis méhészetet hoztunk létre, ami folyamatosan bővül. Nagyon sok bürokratikus akadállyal találkoztunk munkánk során, de a falugazdász hálózat segített ezeket leküzdeni. Ezért is szerettem volna része lenni a falugazdász hálózatnak és segíteni a gazdáknak kérdéseik és problémáik megoldásában segíteni a termeléshez, feldolgozáshoz és értékesítéshez szükséges szakhatósági engedélyeztetésekben.
Fontosnak tartom a gazdák számára az aktuális hazai, magyarországi vagy európai uniós pályázati lehetőségek ismertetését, illetve szakmai rendezvények szervezését elősegítve így fennmaradásukat.

Falugazdász, Agrármérnök
Zóna: Szatmár megye – Nagykároly, Kaplony, Kálmánd, Börvely, Csanálos, Mezőfény, Mezőpetri, Piskolt, Mezőterem községek és a hozzájuk tartozó települések.
Szakterület: Méhészet, Élelmiszer-feldolgozás
Tel.: +40 749 870 651

Email: [email protected]

 

Címkék:
#falugazdász
Hírlevél 2023. december 8.
Megemelték a fokhagymatermesztők támogatására elkülönített keretösszeget. Állatvédők követelik a ketrecek használatának betiltását. Lehet értékesíteni a háznál nevelt sertéseket - nyugtat meg mindenkit a miniszter.
Hírlevél 2023. november 26.
Kedvezményes, fix kamatozású hitelhez juthatnak a gazdák. Egyre kevesebb a tehén Romániában, ráadásul az állatok tejtermelésben is gyengék. A rovarirtószerek csökkentése ellen szavazott az Európai Parlament.
Hírlevél 2023. november 16.
Szél- és napenergia termelésére pályázhatnak a gazdaságok. Az Európai únióban egyre több ország tiltja a szintetikus húsok forgalmazását. Alacsony a borgonya iránti kereslet, megváltoztak a vásárlói szokások.
Cookie