×
Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület
Munkatársak

Csere-Nagy József

2022.10.08 - 08:48
Falugazdász Zóna: Szilágy megye Tel.: +40731835406 Email: [email protected]

csere jSzilágycseh, mint mezőváros a helyszíne az 1967-től eltelt életem főbb eseményeinek. Itt nevelkedtem gyerekként, középiskolásként, itt kezdtem dolgozni mezőgazdasági gépészként, aztán családot alapítani és gyarapítani. Családomban az állattartás, gyümölcstermesztés, szőlészet és kertészet mindennapos tevékenység volt, ezért kötelező értékű lett, majd a 90-es években lehetőség adódott, hogy az Erdélyi Magyar Gazdák Szövetsége által meghirdetett pályázat nyerteseként több erdélyi kollégámmal Magyarországon szerezzünk mezőgazdasági képesítést. Így 1994-től növénytermesztési mérnöki diplomával rendelkezem. Mint növénytermesztésmérnök, fontosnak tartom a gazdákkal való aktív kommunikációt és együttműködést, hogy megérthessem az igényeiket és segíthessek a hatékony termesztésben. Emellett nagy hangsúlyt fektetek a gazdákkal való szoros együttműködésre, sikeres fejlődésük céljából tanácsadást, képzési lehetőségeket, pályázati források elérésének lehetőségét ismertetni, segítséget nyújtani.

Falugazdász, Növénytermesztési mérnök
Zóna: Szilágy megye - Zsibó, Benedekfalva, Szilágycseh, Szilágyszeg, Debren, Cigányi, Kusaly, Szilágysámson, Váralmás és magában foglaló körzetek.
Szakterület: Növénytermesztés és környezetvédelem
Tel.: +40 731 835 406
Email: [email protected]

 

Hírlevél 2023. december 8.
Megemelték a fokhagymatermesztők támogatására elkülönített keretösszeget. Állatvédők követelik a ketrecek használatának betiltását. Lehet értékesíteni a háznál nevelt sertéseket - nyugtat meg mindenkit a miniszter.
Hírlevél 2023. november 26.
Kedvezményes, fix kamatozású hitelhez juthatnak a gazdák. Egyre kevesebb a tehén Romániában, ráadásul az állatok tejtermelésben is gyengék. A rovarirtószerek csökkentése ellen szavazott az Európai Parlament.
Hírlevél 2023. november 16.
Szél- és napenergia termelésére pályázhatnak a gazdaságok. Az Európai únióban egyre több ország tiltja a szintetikus húsok forgalmazását. Alacsony a borgonya iránti kereslet, megváltoztak a vásárlói szokások.
Cookie