×
Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület
Munkatársak

Somogyi Zalán

2022.10.08 - 08:51
Falugazdász Zóna: Szilágy megye Telefonszám: +40754488911 Email cím: zalan.somogyi@partiumigazda.ro

Somogyi ZalanA nevem Somogyi Zalán, 1996-ban születtem Szilágyzoványon.

Gyerekkoromban is érdekelt már a mezőgazdaság s mivel a családom aktívan foglalkozott vele így én is ki vettem a részem a munkából. Mikor pedig eljött az idő, hogy egyetemet válasszak, nem volt kérdéses, hogy Agrármérnöki Egyetemet fogok végezni a Debreceni Egyetemen.

Célom az, hogy a régiómban segítsem a gazdákat és gazdaságukat , illetve  egy olyan összetartó közösséget alakítása, akik segítik egymást úgy az életben, mint a mezőgazdaság terén is.

2022-ben csatlakoztam a Partiumi Falugazdász Hálózathoz, a körzeteim pedig Szilágynagyfalu (Bürgezd), Szilágyipp (Zovány, Zoványfürdő), Szilágyomlyó, Somlyóújlak, Szilágyballa (Boksa), Sarmaság (Kövesd, Lompért, Selymesilosva), Haraklány (Panit, Diósad)

Falugazdász, Agrármérnök hallgató
Zóna: Szilágy megye
Telefonszám: +40754488911
Email cím:
zalan.somogyi@partiumigazda.ro

Hírlevél 2023. május 6.
Támogatást igényelhetnek a burgonya és a fokhagymatermesztő gazdák. Országos és nemzetközi megzőgazdasági hírek a heti hírlevelünkben.
Hírlevél 2023. április 30.
Javulhat a romániai gabona-helyzet, hiszen egy ideig nem jön több olcsó ukrán búza az országba. A méhészek sorsa viszont koránt sem jó, hiszen bár az ország nagyhatalom az ágazatban, a romániai termékek már országok mézeivel keverve kerülnek az üzletek polcaira.
Ottományi gazdafórum, bölcsőátadóval
Március 20-án az érmelléki Ottományba érkezett a Partiumi Falugazdász Hálózat mezőgazdasági támogatásokról szóló tájékoztatósorozata. A rendezvény – kissé rendhagyó módon – az agrár-vándorbölcső átadásával kezdődött.
Cookie