×
Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület
Munkatársak

Somogyi Zalán

2022.10.08 - 08:51
Falugazdász Zóna: Szilágy megye Telefonszám: +40754488911 Email cím: [email protected]

Somogyi ZalanGyerekkoromban is érdekelt már a mezőgazdaság s mivel a családom aktívan foglalkozott vele így én is ki vettem a részem a munkából. Mikor pedig eljött az idő, hogy egyetemet válasszak, nem volt kérdéses, hogy Agrármérnöki Egyetemet fogok végezni a Debreceni Egyetemen. Tanulmányaimat befejezve, az ott szerzett tudást és tapasztalatot gyakorlatba szeretném ültetni, ezzel is segítve a környék gazdáit szaktanácsadással.
Célom az, hogy a régiómban segítsem a gazdákat és gazdaságukat, illetve egy olyan összetartó közösséget kialakítását, akik segítik egymást úgy az életben, mint a mezőgazdaság terén is.


Falugazdász, Agrármérnök
Zóna: Szilágy megye - Szilágynagyfalu (Bürgezd), Szilágyipp (Zovány, Zoványfürdő), Szilágyomlyó, Somlyóújlak, Szilágyballa (Boksa), Sarmaság (Kövesd, Lompért, Selymesilosva), Haraklány (Panit, Diósad)
Szakterület: Növénytermesztés
Telefonszám: +40 754 488 911
Email cím: [email protected]

 

 

Hírlevél 2023. december 8.
Megemelték a fokhagymatermesztők támogatására elkülönített keretösszeget. Állatvédők követelik a ketrecek használatának betiltását. Lehet értékesíteni a háznál nevelt sertéseket - nyugtat meg mindenkit a miniszter.
Hírlevél 2023. november 26.
Kedvezményes, fix kamatozású hitelhez juthatnak a gazdák. Egyre kevesebb a tehén Romániában, ráadásul az állatok tejtermelésben is gyengék. A rovarirtószerek csökkentése ellen szavazott az Európai Parlament.
Hírlevél 2023. november 16.
Szél- és napenergia termelésére pályázhatnak a gazdaságok. Az Európai únióban egyre több ország tiltja a szintetikus húsok forgalmazását. Alacsony a borgonya iránti kereslet, megváltoztak a vásárlói szokások.
Cookie