×
Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület
Munkatársak

Nagy László

Tanulmányaimat az Érmihályfalvi Mezőgazdasági Líceumban fejeztem be 2001-ben, majd a Temesvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetemen szereztem Agrármérnöki diplomát 2006-ban. Már gyerekkorom óta közel áll hozzám a mezőgazdaság, nagyszüleim és szüleim is gazdálkodtak, mellettük szocializálódtam, így nem csak a tankönyvekből ismerem a növényeket és állatokat. 2006 óta gazdaboltot irányítok Érmihályfalván, a termékek mellett szakmai tanácsokkal is segítve gazdákat. Ez idő alatt sikerült megismerkedni az érmelléki gazdák többségével, betekintést nyerhettem mindennapjaikba, megismertem munkájukat, sikereiket, gondjaikat.
Falugazdászként fontosnak tartom és vállalom a gazdák által megfogalmazott kérdések összegyűjtésé, és ezeknek a továbbítását a megfelelő intézményekhez, szakmai szervezetekhez, emellett a termeléshez, feldolgozáshoz és értékesítéshez szükséges szakhatósági engedélyeztetés (állat- és közegészségügy, környezeti felügyelőség stb.) elősegítését.


Falugazdász, Agrármérnök
Zóna: Bihar megye - Érmihályfalva, Érsemjén, Érselénd, Érkenéz, Érkörtvélyes, Érvasad, Értarcsa, Gálospetri, Éradony, Érszalacs és Ottomány és a hozzá tartozó települések.
Szakterület: Szántóföldi növénytermesztés, Melegházi növénytermesztés, Kertészet, Növényvédelem
Tel.: +40 742 211 743
E-mail: [email protected]

 

 

Cookie