×
Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület
Állásajánlat

Falugazdász- Nagykároly és környéke

2021.08.27 - 14:15
partiumigazda.ro

Munkaköri leírás

Pályázati és egyéb támogatási tanácsadás: pályázatfigyelés, pályázati tájékoztatás, egyéb támogatási lehetőségek ismertetése. Mezőgazdasági szakmai tanácsadás: szakterületi tanácsadás, szakterületen kívüli tanácsadás, közreműködés a termelést segítő mérések megvalósításában vagy laborok felkutatásában. Értékesítési és marketing tanácsadás: értékesítési tanácsadás, marketingtámogatás. Szervezési, érdekképviseleti, kommunikációs és képzési feladatok: gazdálkodói kataszter összeállítása, érdekképviseleti támogatás, fogadóórák, fórumok, képzések, szakmai előadások, tanulmányutak szervezése. Egyéb feladatok: szövetkezeti formák beazonosítása, a szövetkezeti működés előnyeinek bemutatása a gazdák felé, szövetkezetek (termelői, feldolgozói, értékesítési) létrehozásának elősegítése.

Cégnév

Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület

A cég rövid bemutatása

2018-ban elindult a Kárpát-medencét lefedő falugazdász program az Agrárminisztérium támogatásával, melynek köszönhetően a falugazdászok megkezdhették tevékenységüket a Partiumban is, ahol Máramarosban 1 fő, Szatmárban 6 fő, Szilágy megyében 3 fő illetve Bihar megyében 7 falugazdász fog tevékenykedni. A szervezet fő célkitűzései: A Partium (Máramaros, Szatmár, Szilágy és Bihar megyék) területén működő mezőgazdasági és vidékfejlesztési szervezetek számára lehetőséget teremteni az érdekegyeztetésre, a tevékenységük összehangolására, valamint a hatékonyabb érdekképviseletre. Olyan célok, tervek és programok megfogalmazása és megvalósítása, amely a partiumi agrárium és vidék fejlődését, a gazdák támogatását szolgálják.

A cég székhelye

Szatmárnémeti

Alapítás éve

2018

Adószám

39119326

Hivatalos képviselő

Kovács Szabolcs István

Elvárások

Agrár szakirányú közép- vagy felsőfokú végzettség; „B” kategóriás jogosítvány; Magyar és román nyelv magas szintű ismerete, kiváló kommunikációs készség; Szakmai gyakorlati ismeretek; Magas szintű informatikai ismeretek.

Amit biztosít

Rugalmas munkaidő; Folyamatos képzési lehetőségek; Versenyképes bérezés, üzemanyag díj, szociális juttatások;

Munkavégzés helye

Kaplony, Kálmánd, Börvely, Csanálos, Mezőfény, Csomaköz, Szaniszló, Mezőpetri, Majtény községek és a hozzá tartozó települések illetve Nagykároly.

Foglalkoztatás jellege (teljes munkaidős/részmunkaidős)

Teljes munkaidős

Cookie