×
Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület
Hírek

Ösztöndíj pályázatot hirdetünk mezőgazdasági egyetemen tanulóknak

2021.09.07 - 22:10
Ösztöndíj pályázatot hirdetünk a 2021-22-es tanévben a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemre kihelyezett mezőgazdasági mérnök és vidékfejlesztési agrármérnök szak első-, másod- és harmadéves, 30. életévüket be nem töltött hallgatói számára.

A Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület pontrendszerben hirdeti meg pályázatát, amelynek célja a kiemelkedő teljesítménnyel, megfelelő tanulmányi előmenetellel rendelkező hallgatók támogatása, szem előtt tartva a szociális hátterüket.

Az ösztöndíj összege havi 30 000 Ft, ezt az egyesület lejben folyósítja a kedvezményezetteknek.
 

A beadott pályázatok egységes elbírálásának szempontjai:

I. AZ ELMÚLT KÉT FÉLÉV TANULMÁNYI ÁTLAGA VAGY A FELVÉTELI JEGY

2,5- 3,5- 20 pont

3,5- 4,5- 35 pont

4,5- 5,0- 50 pont

A Hallgatói jogviszony igazolással bizonyítható, mely tartalmazza a diák jegyét is.


II. SZAKMAI TEVÉKENYSÉG

Diákköri konferenciákon való részvétel, Szakmai kollégiumban való tevékenység, publikáció, Erasmus, egyéb tudományos tevékenység, szakmai programok szervezése. Ezt oklevéllel, beszámolóval, kollégiumi igazolással stb. lehet bizonyítani.

Maximum 15 pont.

 

III. SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG

Egy saját felelősségre elkészített nyilatkozat a saját és a családi jövedelmekről, beleszámítva az egyéb jövedelmeket is (mezőgazdaságból származó jövedelem, engedélyezett tevékenységből származó jövedelem, egyéb ösztöndíj, szociális juttatások stb.).

Maximum 15 pont

III. MOTIVÁCIÓS LEVÉL

Motivációs levél, amelyben a tanuló leírja, hogy milyen célból választotta ezt a szakot, és hogyan fogja kamatoztatni az itt szerzett tudást, melyek a tervei a jövőre nézve.

Maximum 20 pont

A jelentkezéseket, amelyekhez kötelezően csatolni kell a kitöltött GDPR-adatlapot, október 15-ig várjuk az office@partiumigazda.ro címre. Az adatlap itt érhető el.

Címkék:
#ösztöndíj
Ösztöndíj pályázatot hirdetünk mezőgazdasági egyetemen tanulók számára
A Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület ösztöndíj pályázatot hirdet felsőfokú mezőgazdasági képzésen részt vevő egyetemisták számára.
Cookie