×
Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület
Hírek

Gazdatalálkozó Székelyhídon az európai uniós támogatásokról

2021.09.03 - 10:40
Szeptember 4-én délelőtt 10 órakor a Székelyhídi Múzeumban gazdatalálkozót szerve a Partiumi Falugazdász Hálózat. A találkozó témája az európai uniós támogatások. Kun Attila pályázatíró tájékoztatja a gazdákat a legfrissebb pályázati lehetőségekről és ad tanácsot az érdeklődőknek.

Szakmai látogatás Újfehértón
Szakmai látogatáson vett részt augusztus 12-én a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. Újfhértói Központjában. A látogatás célja az volt, hogy felhívjuk a gazdák, főként a fiatal nemzedék figyelmét a tiszta szaporítóanyagok használatának a fontosságára, a laborvizsgálatok elvégzésének a szükségességére, illetve ültetvények tervezésének a fontosságára.
Idén is lesz Farmer Expo Debrecenben
Idén is megrendezik a 30 éves Jubileumi Farmer Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítást augusztus 17-e és 20-a között Debrecenben. Ez Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása. Idén két kiállítási tematika várja a látogatókat.
Szakmai látogatást szervezünk Újfehértóra
A Partiumi Falugazdász Hálózat 2021. augusztus 12-én egynapos szakmai látogatást szervez Újfehértóra a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft Központjába. Célunk: felhívni a fiatal gazdák figyelmét a tiszta szaporítóanyagok használatának a fontosságára, a laborvizsgálatok elvégzésének a szükségességére, illetve ültetvények tervezésének a fontosságára.
Cookie